DUNA MŰVÉSZETI FESZTIVÁL – Fórum Színház: A feleség negyvennél kezdődik

2022.11.21

Játékidő 180

Fórum Színház: A feleség negyvennél kezdődik

házasságjavító komédia

Linda unja 17 éves házasságát, angol kertvárosi életét, a negyedik x közeledtét, de főleg a férjét, George-ot. Erről azonban a férfi nem akar tudomást venni, neki minden úgy jó, ahogy van. De amikor George elalszik szeretkezés közben, Lindának végképp elege lesz: úgy érzi, joga van még minőségi érzékiséghez, figyelemhez, szerelmemhez, élethez. Válni akar.

Kamasz fiuk becsajozik, a szenilis nagypapa katonatörténeteket darál, a legjobb barátok elképesztő tanácsokat adnak, és a felfordulás közepén ott áll szegény George. Aki - némi rásegítéssel a bárszekrényből -, veszélyes útra lép: elhatározza, hogy megfiatalítja a házasságát. Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és imádnivaló karakterekkel.

Írták: Arne Sultan - Earl Barett - Ray Cooney
Fordította: Beleznay Endre
Díszlet és jelmeztervező: Csík György
Asszisztens/súgó: Juhász Andrea
Producer: Németh Kristóf

Az előadás hossza 180 perc, 1 szünettel.

Az előadást 14 éven felüliek számára ajánljuk!
A változtatás jogát fenntartjuk!

AJÁNLÓ

A programot/előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.


Rendező

Németh Kristóf és Beleznay Endre

Színészek

George Harper: Beleznay Endre, Linda Harper: Pikali Gerda, Roger Dixon: Németh Kristóf, Betty Dixon: Gregor Bernadett, Bernard Harper: Magyar Attila, Leonard Harper: Náray-Kovács Zsombor


JEGYVÁSÁRLÁS