Dunakeszi Nyugdíjas Kiránduló Klub

2023.05.14

A Dunakeszi Nyugdíjas Kiránduló Klub a Dunakeszin élő nyugdíjasok által önkéntesen létrehozott, pártoktól független, és pártpolitikától mentes, nonprofit, civil szervezet. Munkája (tevékenysége) során pártok részére támogatást nem nyújt. A klub a tagság életkorához igazodó pihenés, a felfrissülés, a szórakozás, a tartalmas és hasznos időtöltés, a kapcsolatteremtés, a klubtagok nyugalmának, kikapcsolódásának, a hagyományok ápolásának a helyszíne, és színtere.

Egy olyan nyugdíjas közösség , ahol mindenki jól, és egyenlőnek érzi magát korra, nemre, származásra, képzettségre, végzettségre, világnézeti hovatartozásra való tekintet nélkül, és kölcsönösen segítik, segíthetik egymást.

A klub célja, hogy a Dunakeszin élő nyugdíjasok családias környezetben (körben) érezzék magukat, pótolják a magányosok számára a családot, a társat. Annak a lehetőségnek a biztosítása, hogy közösen fedezhessék fel hazánk szépségeit, kultúráját, és múzeumaink rejtett kincseit. Közösen szórakozzanak, és egymáshoz alkalmazkodva odafigyeljenek minden klubtagunkra. A tudás megosztás, cselekvésre ösztönzés. Közösség építés technikai, és érzelmi eszközeivel a magány, elhagyatottság életérzésének csökkentése.

Vezető: Zupka Sándor

Klikk ide:

Dunakeszi Nyugdíjas Kiránduló Klub honlap