KockaShow Dunakeszin

2024.04.12

Dunakeszi KockaShow 2024

Dátum: 2024. április 12-14, péntek-vasárnap

10:00 – 18:00

Helyszín: VOKE József Attila Művelődési Központ

2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17.

Jegyárak:

gyermek - 1.600 Ft/fő

felnőtt - 2.000 Ft/fő

családi (2+2) - 6.000 Ft

csoportos (10 gyerektől) - 1.300 Ft/fő

Jegyek válthatóak a helyszínen a rendezvény napján.

Kizárólag készpénzes fizetés lehetséges!

Sziasztok LEGO rajongók és kockaépítő mesterek!

Ismét itt a nagy pillanat, mert visszatér Dunakeszire a mindenki által várt, immár 7. alkalommal megrendezésre kerülő KockaShow LEGO kiállítás! Készüljetek, mert ezúttal is egy hatalmas LEGO ünnep vár rátok, ahol minden korosztály megtalálja a maga szórakozását.

Merüljetek el a nyüzsgő városi forgatagba a terepasztalokon, ahol minden sarkon új meglepetés vár! Utazzatok vissza a középkorba, és vegyetek részt izgalmas lovagi kalandokban, vagy kalózzkodjatok a tengeren, és fedezzétek fel a kincses szigeteket. A Star Wars rajongói számára is van jó hírünk: a galaxis messzi-messzi csücskéből érkező jelenetekkel és hősökkel találkozhattok.

Ninjago City és lakói szintén várják, hogy felfedezzétek titkaikat, miközben egy kis ázsiai újévi hangulat is átöleli a kiállítást. A Friends csapatával eltöltött laza délutánokról sem feledkeztünk meg, így ők is helyet kapnak a diorámák között. És természetesen, a járműmodellek szerelmeseinek is készültünk lenyűgöző alkotásokkal, amik garantáltan megdobogtatják majd a szíveket.

De a KockaShow nem csak a nézésről szól! Teljesítsétek a küldetéseket, építsetek szabadon, vezessetek vonatot vagy egyéb járművet, teljesítsétek zsetonos élményprogramjainkat, és ne felejtsétek el megkeresni az elkóborolt minifigurákat sem. LEGO játszóházunk is vár minden építőművészt, ahol saját kezetekkel alkothattok meg valami egyedülállót, míg a LEGO börzén megtalálhatjátok azokat a ritkaságokat, amikkel még teljesebbé tehetitek saját gyűjteményeteket.

Ne hagyjátok ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy együtt merüljünk el a LEGO végtelen és színes világában! Gyertek el családostul, barátokkal, és tapasztaljátok meg, hogy mi teszi a KockaShow-t minden évben felejthetetlen élménnyé. Várunk titeket Dunakeszin, a VOKE József Attila Művelődési Központban, hogy közösen fedezzük fel a kreativitás és az innováció határtalan lehetőségeit. Találkozzunk a KockaShow-n!

https://www.kockajatek.hu/kockashow/